Kitasakura

Teknistä asiantuntijakonsultointia Japanissa ja Suomessa

Vuonna 2010 perustettu Kitasakura Oy tarjoaa teknologian siirtoon liittyviä konsultointipalveluja Suomen ja Japanin välillä. Toimintamme perustuu vahvaan Aasialaisen kulttuurin sekä teknologian tuntemukseen. Olemme yli 10 vuoden Japanin toimintamme jälkeen valmiita jakamaan kokemuksemme ja osaamisemme suomalaisille, Aasian markkinoille pyrkiville yrityksille.

Japanin markkinoille?

Japani on yksi kehittyneimmistä talousalueista ja monet skandinaaviset yritykset ovat kiinnostuneita löytämään sieltä markkinan huipputuotteelleen. Käytämme hyödyksemme paikallista toimintaamme, henkilökohtaisia suhteita ja markkinointitiimiämme Japanissa. Markkinointitiimi on käytettävissä markkinatutkimuksiin ja -arviointeihin tuotteiden siirtämiseksi Suomesta Japanin markkinoille.

Vahva ymmärryksemme Japanista markkina-alueena ja paikallinen toimintamme Suomessa tekevät meistä ensisijaisen kumppanin suomalaisille yrityksille. Yhteistyöverkostoomme Japanissa kuuluvat mm. japanilaiset korkeakoulut, rahoituslaitokset sekä suuret yritykset.

Palvelut

Kitasakura Oy opastaa suomalaisia asiakkaitaan astumaan Aasiaan markkinoimalla yritysten Suomessa kehittämiä tuotteita ja tekniikkaa. Tarjoamme asiakkaillemme konsultointipalveluita eri teknologioiden aloilla kokeneiden ja taitavien konsulttiemme voimin. Suurten kansainvälisten projektien sekä viranomaisten kanssa työskenteleminen on meille tuttua. Pystymme laajentamaan tarvittavia resursseja asiantuntijoilla vuosien aikana kehittyneen yhteistyöverkoston avulla.

Tarjoamme mm. seuraavia palveluja
  • Teknologia- ja infrastruktuurisiirto
  • Tuote-edustus
  • Myynti ja markkinointi
  • Paikallinen toimipisteen jatke ja edustus
  • Tulkkauspalvelut

Aasian markkinoille lähtemiseen liittyy moninaisia vaatimuksia ja se on suuri haaste etenkin pienelle ja keskisuurelle teollisuudelle. Kuinka seurata kiihtyvällä vauhdilla etenevää kehitystä ja tarjota sinne omaa tuotetta? Miten poimia oikea-aikaisesti parhaimmat teknologiat käyttöön mahdollisimman pienellä riskillä? Näissä kysymyksissä Kitasakura tulee avuksenne. Oman yhteistyöverkoston avulla ja kautta Kitasakura hakee asiakkaalle parhaimmat saatavilla olevat ratkaisut, jotka hiotaan asiakkaan kanssa optimaalisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Yhteystiedot

Tarjoamme konsultaatiopalveluitamme käyttöönne ja tulemme mielellämme kuulemaan tarpeistanne lisää ja kertomaan tarkemmin palveluistamme. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottopyyntö-lomakkeella

Tuomas Tiirinki
Director
tel: +358 40 594 0942
tuomas.tiirinki@kitasakura.fi

Ari Hirvonen
Founder, Ph.D
tel: +358 40 594 1495
ari.hirvonen@kitasakura.fi

Kitasakura Oy
Savilankatu 2 D 76
00250 Helsinki, Finland

Business-ID: FI23332964

Yhteydenottopyyntö